Internationale top om diversiteit te bevorderen via inclusief leiderschap

Rise and Lead Summit: Leadership. Inclusion. Allyship

De Rise and Lead Summit zal geavanceerde diversiteit en inclusie bevorderen en vrouwen ondersteunen om hun carrière op een hoger niveau te brengen.

THE HAGUE, THE HAGUE, NETHERLANDS, September 7, 2021 /EINPresswire.com/ — De 4e jaarlijkse Rise and Lead Summit keert terug als virtuele live-ervaring, bestaande uit drie dagen met inspirerende keynotes, panel discussies en interessante workshops. De Summit zal virtueel plaatsvinden van 22 tot 24 september 2021.

“Meer vrouwen in belangrijke leidinggevende functies is positief voor iedereen”, heeft de oprichter en CEO van Rise and Lead en Ataro Foods Ebere Akadiri aangegeven. “Met de vaardigheden en vooruitzichten die ze meebrengen herdefiniëren vrouwen wat het betekent om een leider te zijn.”

Echter, zoals Akadiri opmerkt, slaagt slechts 29% van de vrouwen erin om op directieniveau te komen. Hoe kunnen mannen en vrouwen samenwerken om deze leiderschapskloof tussen mannen en vrouwen te dichten?

De 4e jaarlijkse Rise and Lead Summit zal leiders, leidinggevenden, ondernemers en zowel mannen als vrouwen als partners met elkaar verbinden om ideeën en inzichten te delen over hoe diversiteit en vrouwen als leiders bevorderd kunnen worden.

Naast het bieden van een transformatieve leerzame kenniservaring voor zakelijke professionals, heeft de bijeenkomst tot doel vrouwen de hulpmiddelen te geven om leiders te worden die een verschil maken voor hun bedrijven en voor de samenleving.

Bevestigde sprekers zijn onder andere Anne Mclaren (CEO van de American Tower Corporation, Zuid-Afrika), Marguerite Soeteman (Voorzitter van de Raad van Bestuur van Aon Holdings Nederland en Global Chief Marketing Officer van Aon Inpoint), Bob Rog (Directeur Benelux van Kraft Heinz), Hanneke Spryut-Panbakker (Vice President Sales, Country Manager Benelux BIJ, Procter & Gamble), en Jeroen van Vliet (Directeur buitendienst bij Coca-Cola European Partners Nederland en lid van de Nederlandse directie).

Bezoek de Rise and Lead Summit website voor meer informatie over toegangskaarten, een lijst van de sprekers en overige details met betrekking tot de sessies.

Ebere Akadiri
Rise and Lead
media@riseandleadwomen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *